• page_banner

Topi Topi Rajutan Anget Hangat Musim Dingin kanggo Anak Laki-Laki

Topi Topi Rajutan Anget Hangat Musim Dingin kanggo Anak Laki-Laki

Fleksibel: ing tutup rajutan anget elastis lan luwes, entheng lan nyaman, ora bakal meksa sirahe bocah nalika tetep anget, pas kanggo bayi, bocah, bocah lan bocah, gampang dipasangkan karo klambi saben dinane lan bisa nambah akal lan nyenengake kanggo klambi saben dinane


Detail Produk

Tag Produk

1. Panutupan elastis
2. Fleksibel: tutup rajutan anget elastis lan lentur, entheng lan nyaman, ora bakal meksa sirahe bocah nalika tetep anget, pas kanggo bayi, bocah, bocah lan bocah, gampang dipasangake kanthi klambi saben dinane lan bisa nambah gaya liyane raos lan nyenengake kanggo sandhangan saben dina
3. Bahan sing berkualitas: tutup rajutan digawe saka serat akrilik, sing ramah kulit lan nyaman kanggo bocah, ambegan lan awet, njaga sirah sing alus lan anget, mesthekake nganggo anget sedina muput lan katon apik banget
4. Desain apik banget: topi rajutan anget alus sing apik dirancang kanggo bayi, lucu lan alus, anget lan ambegan lan entheng, rajutan apik kanthi desain segel ndhuwur, supaya sirahmu tetep anget lan kepenak, cocog karo musim salju lan musim semi, warna klasik nggawa bocah sing katon apik
5. Acara sing ditrapake: musim dingin rajutan sing apik kanggo kegiatan njero ruangan ruangan uga kanggo musim adhem, anget lan dawa, bisa ditrapake kanggo macem-macem kegiatan olahraga, pesta, dolanan, mlaku-mlaku, njupuk foto, lelungan lan sapanunggalane
Informasi luwih lengkap babagan topi rajutan rajutan anget sing adhem, kita bisa nggawe adat sing apik.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi   Akrilik utawa khusus Materi liyane miturut panjaluk pembeli.
Ukurane selaras  
Werna Miturut panjaluk pelanggan Kasedhiya Warna Standar (Werna khusus kasedhiya miturut panjaluk, adhedhasar kertu warna pantone)
Lamaran  kegiatan olahraga, pesta, dolanan, mlaku-mlaku, motret, plancongan lan sapanunggalane
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman
  1. Sampel Wektu timbal: 7-15 dina kerja

2. Wektu Produksi: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni

Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo topi topi rajutan anget empuk ing musim dingin, kirim desain lan conto sampeyan dhewe. Kita bakal ngasilake kanggo sampeyan.

Spesifikasi

1. Pabrik kita jembaré luwih saka 13.000 meter persegi, lan cedhak plabuhan Qingdao.
2. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman produksi ing seri cap khusus
3. Kita duwe 300 Pakaryan trampil
4. Kita wis ngekspor menyang Korea, Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, Australia dll. Lan kerja sama apik karo Wal-Mart, Disney, BDA Amerika, GAP, TARGET, Gudang Gunung, lsp.
5.We Pass US WERP, BSCI & IS09001: USJ

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.