• page_banner

Topi Topi Sun Wide Brim kanthi Bernapas Anti Air kanggo Kamping Hiking

Topi Topi Sun Wide Brim kanthi Bernapas Anti Air kanggo Kamping Hiking

Poliester Premium: Topi srengenge sing amba digawe saka poliester premium, sing ramah kulit lan nyaman, lan uga nawakake fungsi pangatusan cepet kanggo nyandhang sedina muput
Perlindhungan srengenge: Tutup srengenge sing wiyar nyedhiyakake tagihan sing luwih dawa lan tutup gulu sing diubengi, menehi perlindungan srengenge lan nglindhungi kulit saka unsur lan ngrusak UVA / UVB


Detail Produk

Tag Produk

1. Penutupan drawstring
2. Poliester Premium: Topi srengenge sing amba digawe saka poliester premium, sing ramah kulit lan nyaman, lan uga nawakake fungsi pangatusan cepet kanggo sandhangan sedina muput
3. Perlindhungan srengenge: Tutup srengenge sing wiyar nyedhiyakake tagihan sing luwih dawa lan tutup gulu sing diubengi, menehi perlindungan srengenge lan nglindhungi kulit saka unsur lan ngrusak UVA / UVB
4. Desain Lipat: Tutup olahraga dirancang kanggo dilipat supaya bisa dipasang ing kanthong utawa tas olahraga, supaya gampang digawa lan disimpen
5. Vents Mesh Breathable: Topi mancing duwe panel sisih bolong, anti banyu lan bisa napas, nyedhiyakake ventilasi lan kelembapan sing apik banget, mula cocog kanggo hiking.

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo topi topi sunar sing jembar kanthi anti banyu lan bisa napas lan jinis liyane.

Ing ngisor iki minangka topi tutup sun sun sing amba, wenehake topi sing cocog utawa kirim desain, matur nuwun.

Bucket Hats (3)

Bucket Hats (3)

Spesifikasi

1. Cedhak karo Pelabuhan Qingdao, butuh udakara sak jam garing, kanthi transportasi plabuhan unggul kanggo topi topi sunar sing jembar.
2.Kami duwe desainer profesional lan tenaga teknis, lan mode manajemen lokakarya modern, dilengkapi peralatan lini produksi canggih, kanthi kekuwatan teknis sing kuat;
3. Pabrik jembaré 13000 meter persegi, kanthi meh 300 karyawan, mula output lan wektu pangiriman topi topi sun sun lega bisa dijamin;

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.