• page_banner

Topi Hiking Angin Ruangan kanthi Tutup Flap Leher Wajah sing Bisa Dipecat

Topi Hiking Angin Ruangan kanthi Tutup Flap Leher Wajah sing Bisa Dipecat

Tabir surya: Nduwe 50+ UPF kanggo nyegah sinar UV sing mbebayani lan mbantu nglindhungi kulit, Bahan khusus kanthi lapisan anti-UV sing wis lulus uji UPF 50+. yaiku pelindung UV nyata. Digabungake karo Desain Visor sing Jembar lan Panjang, Kepala, Pasuryan, Irung lan Gulu Ngarep bisa ditutup kanthi apik. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka srengenge sing luwih kobong. Cepet Kering Bernapas: Kanthi nggunakake kain super ringan lan kelembapan lan desain bolong gedhe banget, sampeyan bakal nggawe sampeyan keren lan nyaman. Topi bisa garing kanthi cepet sawise dicuci


Detail Produk

Tag Produk

1. Tabir surya srengenge: Nduwe 50+ UPF kanggo nyegah sinar UV sing mbebayani lan mbantu nglindhungi kulit, Bahan khusus kanthi lapisan anti-UV sing wis lulus tes UPF 50+. yaiku pelindung UV nyata. Digabungake karo Desain Visor sing Jembar lan Panjang, Kepala, Pasuryan, Irung lan Gulu Ngarep bisa ditutup kanthi apik. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka srengenge sing luwih kobong. Cepet Kering Bernapas: Kanthi nggunakake kain super ringan lan kelembapan lan desain bolong gedhe banget, sampeyan bakal nggawe sampeyan keren lan nyaman. Topi bisa garing kanthi cepet sawise dicuci
2. Reflektif: Pinggir lan pinggirane nggambarake. Topi sing paling apik kanggo mlaku ing wayah wengi, dirancang nganggo kenyamanan ing ati - tutup hiking tahan angin ing njaba kanthi tutup tutup gulu pasuryan bolong sing entheng dadi sampeyan gampang lali ora nganggo. Iku nyukupi kabeh syarat kanggo kenyamanan lan fungsionalitas. Kanthi desain sing ramping lan manajemen kelembapan sing apik, sampeyan bisa uga yakin manawa topi sing mlaku reflektif kanggo pria iki bakal mbantu sampeyan entuk sing paling apik sajrone nggawe sampeyan kepenak. Iki uga topi bapak modis.
3. Repellency Banyu: Topi olahraga sing ora kabentuk bisa nyegah udan entheng utawa cipratan entheng. Efek teratai bakal nyebabake gulung banyu dadi alami tanpa kedadeyan fenomena bocor ing wektu sing cendhak! Sweat Band: pita kringet wis pas lan nyaman. Jahitan Crimping: Luwih padhet lan awet kanthi jahitan crimping. Penyesuaian Tongkat Sihir Berkualitas Tinggi: Ora ana tombol sing bisa disetel ing mburi topi, hood bisa disetel miturut keliling sirah sing beda-beda. Desain topi anyar.
4. Cocog Kanggo: Topi hiking tahan angin ing njaba ruangan sing cocog kanggo mlayu ing njaban gunung Gym Night jogging camping. Hadiah sing apik banget Tutup tutup lipat ruangan, Topi Mlaku Luar Ruangan.

Sugeng rawuh pesenan OEM kanggo Hiking Angin Ruangan Ing Ruangan Caps lan jinis liyane.

Ing ngisor iki iku kagungan liyane Hiking Angin Ruangan Ing Ruangan Caps, wenehake topi sing paling apik utawa kirim desaine, matur nuwun.

Bucket Hats (3)

Bucket Hats (3)

Spesifikasi

1. Cedhak karo Pelabuhan Qingdao, butuh udakara sak jam garing, kanthi transportasi plabuhan unggul kanggo Fold Running Cap.
2.Kami duwe desainer profesional lan tenaga teknis, lan mode manajemen lokakarya modern, dilengkapi peralatan lini produksi canggih, kanthi kekuwatan teknis sing kuat;
3. Pabrik jembaré 13000 meter persegi, kanthi meh 300 karyawan, mula output lan wektu pangiriman Topi Olahraga Tanpa Struktur dijamin;
4. Wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi WRAP Amerika Serikat lan sertifikasi penilaian kemampuan perusahaan lembaga sertifikasi internasional BV.

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.