• page_banner

Outdoor UPF 50+ Fishing Sun Cap kanthi Flap Leher

Outdoor UPF 50+ Fishing Sun Cap kanthi Flap Leher

Siapke Petualangan: Apa sampeyan nggoleki sing paling sampurna? olawang lawang sun cap kanggo nyedhiyakake klambi petualangan kanggo mancing, moro, utawa plancongan sabanjure. Sampeyan, sampeyan lagi wae nemokake. Ikiolawang lawang sun cap praktis, napas, entheng, lan nyenengake - ringkesane, kabeh kudu ana.
Kegiatan Luar Ruangan: Apa sampeyan arep mancing ing tlaga, moro alas, utawa mung pengin bali lan nikmati njobo kanthi topi sing adhem, topi sing apik tenan bakal nggawe srengenge ora katon. lan nyegah sunburn.
Kualitas Premium: Nalika nerangake tutup sun fishing ruangan, kita ora bisa nggunakake apa-apa kajaba bahan sing paling apik, uga proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat.
Flap Proteksi Telinga lan Gulu: Bebarengan karo sudhut, tutup sun fishing ruangan iki uga dilengkapi tutup pangreksan srengenge sing praktis sing bisa nutupi punggung gulu lan kuping, lan nyegah gangguan iritasi lan sunar srengenge supaya tetep suwe banget.


Detail Produk

Tag Produk

1. Siapke Petualangan: Apa sampeyan golek tutup srengenge ruangan sing sampurna kanggo ndandani rasukan petualangan kanggo mancing, moro, utawa lelungan berkemah sabanjure. Sampeyan mung wis nemokake. Topi sunar ruangan iki praktis, bisa ambegan, entheng, lan kepenak - kanthi ringkes, kabeh kudu ana tutup.
2. Kegiatan Luar Ruangan: Apa sampeyan arep mancing ing tlaga, moro alas, utawa mung pengin bali lan nikmati njobo kanthi topi sing adhem, topi sing apik tenan bakal nggawe srengenge tetep surem mripat sampeyan lan aja nyegah sunar srengenge.
3. Kualitas Premium: Yen nerangake sun sun fishing fishing, kita ora nggunakake apa-apa kajaba bahan sing paling apik, uga proses produksi sing canggih lan kontrol kualitas sing ketat.
4. Flap Proteksi Telinga lan Gulu: Bebarengan karo sudhut sing amba, tutup sun fishing iki uga dilengkapi tutup proteksi srengenge sing bisa nutupi punggung gulu lan kuping, lan nyegah gangguan iritasi lan sunburn supaya tetep langsung sinar matahari suwe banget.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi  Pongee Materi liyane miturut sarat pelanggan
Ukurane 58cm Wong liya bisa disesuaikan
Werna Abu-abu enom  Utawa disesuaikan
Logo Nyithak, Patchwork, Bordir Flat, Bordir 3D, logo frekuensi dhuwur Kasedhiya Nyedhiyakake gambar utawa conto asli sampeyan
Fungsi  UPF50 +, nyerep lembab, anti banyu, ngilangi kringet lan pangatusan cepet,
Lamaran Mountaineering, fishing, hiking, plancongan, off-road, lsp
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman 1. Sampel Wektu utama: 7-15 dina kerja
2. Produksi lead time: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni
Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)
Pangandikan 1. Materi, warna, gaya lan spesifikasi saka Ruangan njobo Fishing Sun Cap bisa rampung miturut sarat sampeyan.
2. Seri Cap: Topi ember mode, Ruangan njobo Fishing Sun Cap, Topi Iklan, Topi Baseball, Topi Militer, Topi Bolong, Topi Bocah, Topi Musim Dingin, Topi Ember Kamuflase, Topi Cuci, Topi Nelayan dll.
3. Kita nanggapi sampeyan sanalika nampa pitakon.
4. Dijamin kanthi kualitas sing bisa dipercaya lan layanan purna jual, sampeyan bakal seneng ngerti manawa diimpor langsung saka kita dadi gampang lan gampang nalika sampeyan tuku saka pemasok lokal nanging kanthi rega sing cukup wajar lan pilihan liyane.

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo tutup sun pancing ruangan lan jinis liyane.

Ing ngisor iki yaiku sun sun fishing fishing outdoor, coba critakake tutup sing apik utawa kirim desaine, matur nuwun.

Bucket Hats (3)

Bucket Hats (3)

Spesifikasi

1. Cedhak karo Pelabuhan Qingdao, butuh udakara sak jam garing, kanthi transportasi plabuhan unggul kanggo tutup srengenge mancing njobo.
2.Kami duwe desainer profesional lan tenaga teknis, lan mode manajemen lokakarya modern, dilengkapi peralatan lini produksi canggih, kanthi kekuwatan teknis sing kuat;
3. Pabrik jembaré 13000 meter persegi, kanthi meh 300 karyawan, Mula, output lan wektu pangiriman tutup sun fishing mancing njaba dijamin;
4. Wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi WRAP Amerika Serikat lan sertifikasi penilaian kemampuan perusahaan lembaga sertifikasi internasional BV. Minangka koleksi desain, produksi, penjualan lan salah sawijining produsen topi profesional.

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.