• page_banner

Olahraga Topi Sun Visor Olahraga kanggo pria lan wanita

Olahraga Topi Sun Visor Olahraga kanggo pria lan wanita

Tutup pancing lan Loop
Entuk Mripat saka Mripatmu: Apa sampeyan lara lan bosen srengenge katon ing mripatmu, nanging mung nggawe buta sampeyan. Kuwi sing disedhiyakake ing kene. Tutup visor unisex sing bisa disetel iki bakal ora katon mripatmu, lan katon apik banget nalika nindakake.
Cocog kanggo Olahraga lan Aktivitas Luar Ruangan: Iki olawang lawang sbandar sun visor hats dirancang supaya entheng, ambegan lan nyaman. Dheweke ora bakal ngganggu dalan sampeyan, mula dadi aksesoris sing sampurna kanggo nyopir, jogging, olahraga, lan kegiatan outdoor liyane.
Materi Kualitas Premium: Nalika nerangake olawang lawang sbandar sun visor hings, kita ora bakal nggunakake apa-apa kajaba kain katun organik sing paling apik, uga proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat.
Aksesoris Trendi lan Gaya: olawang lawang sbandar sun visor hats s iku luwih saka cara kanggo nglindhungi awakmu saka srengenge, utawa peralatan olahraga. Dheweke sejatine aksesoris mode trendi, lan cara sing paling apik kanggo olahraga ndhuwur kutha utawa gaya santai.


Detail Produk

Tag Produk

1. Penutupan pancing lan Loop
2. Copot Mripat saka Mripatmu: Apa sampeyan lara lan bosen srengenge katon ing mripatmu, nanging kajaba mung lamur. Kuwi sing disedhiyakake ing kene. Tutup visor unisex sing bisa disetel iki bakal ora katon mripatmu, lan katon apik banget nalika nindakake.
3. Cocog kanggo Olahraga lan Kegiatan Luar Ruangan: Iki olawang lawang sbandar sun visor hats dirancang supaya entheng, ambegan lan nyaman. Dheweke ora bakal ngganggu sampeyan, mula dadi aksesoris sing apik kanggo nyopir, jogging, olahraga, lan kegiyatan outdoor liyane.
4. Materi Kualitas Premium: Nalika nerangake olawang lawang sbandar sun visor hings, kita ora bakal nggunakake apa-apa kajaba kain katun organik sing paling apik, uga proses produksi canggih lan kontrol kualitas sing ketat.
5. Aksesoris Trendi lan Gaya: olawang lawang sbandar sun visor hats s iku luwih saka cara kanggo nglindhungi awakmu saka srengenge, utawa peralatan olahraga. Dheweke sejatine minangka aksesoris mode trendi, lan cara sing apik kanggo olahraga ndhuwur kutha utawa gaya santai.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi  katun Materi liyane miturut sarat pembeli.
Ukurane 58 cm Utawa disesuaikan
Werna Lemon kuning Kasedhiya Warna Standar (Werna khusus kasedhiya miturut panjaluk, adhedhasar kertu warna pantone)
Logo Sulaman Bisa uga nyithak, Patchwork, Bordir 3D, logo frekuensi dhuwur
Tutup Tutup Tutup pancing lan Loop Penutupan tali mburi liyane bisa disesuaikan
Fitur:  Kain katun murni, klambi kering pangatusan cepet hygroscopic, antibakteri lan deodorisasi. Bordir kanthi apik.
Panganggone Plancongan, Mountaineering, Ruangan, rekreasi dll.
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman 1. Wektu conto: 7-15 dina kerja
2. Wektu produksi: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni
Ketentuan Pembayaran  Transfer Telegraf T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)
Pangandikan 1. Materi, warna, gaya lan spesifikasi saka olawang lawang sbandar sun visor hats bisa rampung miturut sarat sampeyan.
2. Seri Cap: Topi ember mode, olawang lawang olahraga sun visor hats, Topi Iklan, Topi Baseball, Topi Militer, Topi Bolong, Topi Bocah, Topi Musim Dingin, Topi Ember Kamuflase, Topi Cuci, Topi Nelayan dll.
3. Kita nanggapi miturut pitakon paling anyar sajrone 12 jam.
4. Dijamin kanthi kualitas sing bisa dipercaya lan layanan purna jual, sampeyan bakal seneng ngerti manawa diimpor langsung saka kita dadi gampang lan gampang nalika sampeyan tuku saka pemasok lokal nanging kanthi rega sing cukup wajar lan pilihan liyane.

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo topi visor olahraga outdoor.

Ing ngisor iki minangka sawetara topi visor sun olahraga outdoor liyane, yen sampeyan kasengsem, kirimake nomer kode, yen ora kalebu topi visor sun olahraga outdoor sing apik, kirim pesen utawa conto sampeyan.

Sun Visor Caps

Spesifikasi

1. Cedhak karo Pelabuhan Qingdao, butuh udakara sak jam garing, kanthi transportasi plabuhan unggul kanggo tutup srengenge mancing njobo.
2.Kami duwe desainer profesional lan tenaga teknis, lan mode manajemen lokakarya modern, dilengkapi peralatan lini produksi canggih, kanthi kekuwatan teknis sing kuat;
3. Pabrik jembaré 13000 meter persegi, kanthi meh 300 karyawan, Mula, output lan wektu pangiriman tutup sun fishing mancing njaba dijamin;
4. Wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikasi WRAP Amerika Serikat lan sertifikasi penilaian kemampuan perusahaan lembaga sertifikasi internasional BV. Minangka koleksi desain, produksi, penjualan lan salah sawijining produsen topi profesional.

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: