• page_banner

warta

Kesehatan Wanita bisa uga entuk komisi liwat tautan ing kaca iki, nanging mung nampilake produk sing dipercaya. Napa dipercaya kita?
Nalika nerangake tren mode, topi ember teka kaya angin. Saka topi ember apik saka Britney Spears ing taun 90-an nganti luwih cocog minangka hadiah gimik ing wiwitan taun 2000an, lan saiki ana ing landasan pacu (lan TikTok sacara sakabehe), topi ember ora mung modis nanging uga nyenengake kanggo dienggo—— uga praktis banget. Apa sampeyan nggoleki cara sing apik kanggo nglindhungi srengenge ing pantai, utawa mung pengin aksesoris sing nyenengake kanggo nambah minat jins lan kaos sabanjure, ana opsi kanggo kabeh gaya tutup Ember (dijupuk saka wong nganti udakara sewulan kepungkur, dheweke nentang banget karo topi ember).
Yen sampeyan ngupaya tampilan klasik lan retro, sampeyan bisa milih topi rajutan intarsia, sing bisa dipasangake karo piknik lan sundresses. Utawa, sampeyan pengin nganggo sing rada amba nalika metu ing wayah wengi - sampeyan kudu ndeleng topi ember. Ora bisa entuk tren logam sing cukup? Topi nelayan emas iki njerit jeneng sampeyan. Malah ana topi ember sing ngemot lembab sing dirancang khusus kanggo para pelari jarak adoh (uga cocog banget kanggo dina pantai sing kringet!) Lan topi ember wulu buatan digawe kanggo para penggemar topi ember ing kabeh musim.
Topi ember minangka fashion paling anyar. Sanajan sampeyan pancen bisa nandur modal ing barang mewah, sing paling apik yaiku umume kurang saka $ 20, sing ndadekake tambahan apik kanggo sandhangan apa wae kanthi anggaran Cara paling apik. Mangkene topi ember paling apik sing bisa dipikolehi saiki:
Ya, iki mesthi bakal nggawe eseman kanggo sapa wae sing ndeleng sampeyan, nanging yen sampeyan tampil apik banget, sampeyan bakal nggawe sampeyan kaya ngono.
Ana 32 warna sing bisa dipilih, aja kaget yen sampeyan duwe pirang-pirang warna ing kabinet aksesori sampeyan. (Bebas miwiti nganggo rong potongan, supaya sampeyan lan BFF uga bisa nggawe selfie sing cocog banget.)
Kupu-kupu bordir nyedhiyakake gaya 90an sing serius, nanging desain sederhana nggawe topi klasik sing apik banget sing sampeyan bisa cocog karo apa wae. Pinggir sing kuwat lan kuwat uga cocog banget kanggo nglindhungi srengenge.
Topi ember sing sederhana lan klasik meh ora ana ing lemari klambi modis saiki, nanging yen sampeyan durung yakin manawa tren iki cocog kanggo sampeyan, mula ora bakal kelangan apa-apa kanthi topi ember iki regane $ 8.
Kanthi 12 warna netral klasik lan cetakan sing bisa dipilih, iku papan sing apik kanggo miwiti (utawa ngembangake) arsenal topi ember.
Topi ember unisex iki duweni kerut alami lan cocog kanggo panyimpenan tanpa prelu. Kajaba iku, digawe saka katun 100%, sing kepenak lan bisa napas nalika hawa anget.
Rumbai ing topi iki cocog kanggo santai “Oh, bab sing lawas iki? Aku mung masang, ”deleng. Malah diselehake nganggo kain SPF 50, sing nglindhungi kulit sirah saka srengenge-cocog banget karo bikini anyar sampeyan.
Kasar banget kanggo nolak legging saka Lululemon sing paling digoleki, topi ember sisi loro sing alus iki nduwe desain sisi alus sing alus kanthi sisih sing apik lan unik lan sisih cetak sing menarik. Kaya klambi olahraga, topi iki nggunakake merek ikonik papat-lawon lan kain anyaman kringet, dadi sing paling penting kanggo musim panas sing dawa.
Topi ember loro-potongan iki nuduhake swasana utama London lan cocog kanggo motret nalika udan karo BFF.
Ya, ana topi ember awan wengi. Yen sampeyan pengin nganggo topi sing dicithak nanging ora yakin pengin tampilan sing kandel, topi cetak / ireng ireng sisi iki minangka pilihan sing pas. Ora seneng ceri? Yen sampeyan duwe rasa sing luwih netral, dasi putih mutlak bakal apik.
Sampeyan uga bisa mangu-mangu babagan tren cetakan kulit cheetah lan ula nalika katon kaping pisanan, nanging prelu dicithak daging sapi mesthi tuwuh ing sampeyan. Yen sampeyan wis wiwit seneng sawise ndeleng fitur ing atusan video TikTok OOTD, mula yen sampeyan seneng banget karo mode, sampeyan bakal ngerti manawa iki kudu-kudu gaya.
Topi gawenan tangan iki digawe saka 100% beludru sutra lan alus banget mula sampeyan pengin turu. Pikirake minangka topi nelayan gaweyan sing sampeyan impeni.
Jujur, topi ember apa wae bisa dadi unisex, nanging topi populer iki nggunakake warna netral lan logo Adidas klasik, ora preduli gaya sampeyan, bisa menehi tampilan sportif, gaya lan modis kanggo wong. aran.
Rasane rada sithik, mula priksa manawa bakal luwih gedhe (lan entuk liyane amarga pasangan sampeyan bisa nyolong iki saka sampeyan).
Topi sing bisa dibalik iki entheng, awet lan anti banyu, dirancang kanggo dina sing paling apik ing njobo. Pinggir loro-inch uga bisa nglindhungi sirah lan gulu saka srengenge (nanging aja lali ngetrapake sunscreen!).
Kain suede buatan iki ora mung cocog kanggo lelungan, nanging uga menarik lan modis. Yen sampeyan durung pengin nyoba warna utawa pola sing padhang, iki minangka cara sing paling apik kanggo entuk sing unik.
Ora rahasia manawa fashion bisa dadi bentuk transmisi informasi sing kuat. Topi ember Cross Colors kanthi sulaman "Power To The People" minangka conto paling apik.
Ya, katon apik banget, nanging sing paling apik yaiku kanthi tuku topi iki, sampeyan ndhukung merek sing mbantu nggawe pasar mode adhedhasar pemuda kulit ireng.
Pamer sekutu lan bangga karo nomer sing apik banget iki, wiwit saka pawai nganti pesta virtual sampeyan, mesthine bakal narik kawigaten (utawa papat). Apa wae, potongan iki njaluk papan ing kothak Insta sampeyan.
Yen salju ora mandheg tresna sampeyan kanggo topi ember, mula kudu kasebut. Wulu palsu wis dadi populer banget, nanging warna neon dadi luwih apik (lan kepenak!).
Kanthi munggah olahraga modis lan luang, Nike dadi salah sawijining merek paling modis. Gabungke logo ikonik karo tren topi ember, sawetara pink millennial klasik lan dasi-dasi, lan sampeyan kudu duwe.
Bonus: Wis kringet kringet ing jero, sing cocog banget kanggo olahraga lan musim panas.
Ora, denim ora mung kabutuhan celonone. Topi iki digawe saka katun 100%, mula bisa napas, lan desain sing dienggo nambah rasa sing nyenengake lan ringkih.
Yen sampeyan wis duwe kaos dasi, celana legging, lan olahraga olahraga, iki kabeh sing dibutuhake kanggo ngrampungake tampilan. Sanajan kadhang, cetakan angel dicocogake karo sandhangan, warna netral saka produk iki nggawe serbaguna kaya topi ember putih utawa ireng murni.
Oke, dadi dudu topi ember, nanging Hairbrella sing laris ing Amazon entuk papan ing dhaptar topi apa wae. Topi anti banyu sing ditengeri satin dirancang khusus kanggo nglindhungi rambut saka kelembapan lan udan, mula swasana ora bakal ngrusak gaya rambut sampeyan maneh.
Kulit wiwit sirah nganti jempol mesthi apike, lan saiki bisa uga nyata. Desain alus lan pinggiran ngisor uga bisa ambegan.
Apa sampeyan pengin pamer gaya rambut lengkap utawa golek topi ember sing paling ambegan, topi ember kembang transparan iki lucu banget. Iki minangka cara sing apik kanggo nambah (kanthi harfiah) gaya cahya kanggo sandhangan tanpa nyuda beban sampeyan.
Ya, topi ember kabeh udakara taun 90an, nanging yen sampeyan pengin bali menyang tampilan sing luwih modern, topi ember warna-warni kembang iki modis banget lan kanggo kembang api pantai sabanjure.
Topi ember iki dirajut lan duwe desain alus. Katon kaya sing bakal dipakai Daphne Bridgerton nalika pacaran ing taman, nanging nganggo jins robek, irisan lan kaos oblong. Kaya ngombe ing brunch.
Model iki uga dirancang nganggo utas logam halus sing dipasang ing kain supaya katon mengkilat lan mengkilap.
Ya, sing iki regane rada larang. Nanging yen sampeyan nggoleki produk sing bisa nggawe tampilan apik gayane ing wayah wengi, 365 dina saben taun, iki wae. Antarane paku keling lan kain kulit buatan, bakal nambah lilin kanggo sandhangan apa wae.
Yen sampeyan seneng topi srengenge floppy berkualitas tinggi, nanging sengit marang rasane kaku (lan kepiye angel ditrapake nalika plancongan!), Topi topi srengenge lan topi ember hibrida iki minangka wangsulan saka pandonga plancongan ing pantai.
Wis pinggiran sing jembar, dadi kaya payung pantai kanggo lelungan. Kajaba iku, kain katun 100% ndadekake luwih bisa napas.
Yen sampeyan nggoleki barang sing kudu duweni kualitas tinggi sing bisa digunakake sajrone plancongan, olahraga, lsp., Kain saka Sweety Betty sing apik ora bakal nguciwani sampeyan. Yen sampeyan uga seneng warna peteng ing lemari klambi, kasedhiya ing warna biru laut.
Yen iki ora njerit “lucu”, aku ora ngerti apa sejatine. Topi iki mesthine bakal menehi respons antusias saka penggemar Insta lan BFF, lan topi iki bakal nambah kepribadian kanggo sandhangan apa wae. Kajaba iku, duwe pangatur ukuran sing subtle supaya sampeyan bisa nuduhake karo kanca-kanca (peringatan sing adil: dheweke bakal njaluk sampeyan nyilih).
Isih pengin njaluk tampilan metalik sing apik miturut anggaran? Topi ember iki kurang saka $ 20. Kanthi rega kasebut, sampeyan mesthi pengin perak lan emas kasebut. Gunakake kanggo nambah cemlorot ing jins lan kaos oblong, utawa masangake nganggo gaun sing apik ing wayah wengi lan metu kabeh.
Sampeyan kudu ngerti manawa ana wong mbutuhake topi ember kirik iki minangka hadiah. Ya, wong kasebut bisa uga sampeyan.


Wektu kiriman: Jun-16-2021