• page_banner

Topi Snapback Kamuflase sing bisa disetel kanggo Pria

Topi Snapback Kamuflase sing bisa disetel kanggo Pria

Topi Snapback Kamuflase kanggo lelungan, hiking, gardening, mancing lan kegiatan ing njaba ruangan.
Kanggo musim: musim semi, musim panas, musim gugur.
Ukuran sing bisa diatur, ukurane cocog kanggo wong diwasa unisex.
Cocog kanggo umume umur.
Ringan lan nyaman, cocok kanggo njero ruangan lan ruangan.


Detail Produk

Tag Produk

Topi Snapback Kamuflase kanggo lelungan, hiking, gardening, mancing lan kegiatan ing njaba ruangan.

Kanggo musim: musim semi, musim panas, musim gugur.

Ukuran sing bisa diatur, ukurane cocog kanggo wong diwasa unisex.

Cocog kanggo umume umur.

Ringan lan nyaman, cocok kanggo njero ruangan lan ruangan.

Informasi ing ngisor iki mung kanggo topi snapback kamuflase sing bisa disesuaikan karo pria, kita nggawe adat sing apik.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi  Poliester / katun Materi liyane miturut panjaluk pembeli.
Ukurane 56-60cm Utawa disesuaikan
Werna warna kamuflase Kasedhiya Warna Standar
Logo Nyithak, Patchwork, Bordir Flat, Bordir 3D, logo frekuensi dhuwur Kasedhiya Nyedhiyakake kriya, gambar utawa conto asli
Tutup Tutup Kuningan, Plastik, Gesper Velcro kasedhiya Sembarang jinis penutupan tali mburi
Fungsi  UPF50 +, nyerep lembab, anti banyu, ngilangi kringet lan pangatusan cepet,
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman 1. Sampel Wektu utama: 7-15 dina kerja
2. Produksi lead time: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni
Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo topi snapback kamuflase sing bisa diatur lan jinis liyane.

Ing ngisor iki minangka model topi snapback model liyane, pilih sing disenengi, yen ora, kirim desain utawa conto sampeyan.

Military Caps (2)

Spesifikasi

1.Kami wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, Identifikasi WRAP, BSCI, Disney lan penilaian kapasitas perusahaan sing diterbitake dening Bureau Veritas. Surmount, minangka pabrikan headwear profesional, duwe sistem ngrancang, manufaktur lan pemasaran dhewe.
2. Kita wis ngekspor menyang Korea, Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, lan entuk komentar sing disenengi saka akeh pangguna. kayata Wal-Mart, Disney, American BDA , GAP, TARGET, Gudang Gunung lsp.
3.Kita cedhak karo Pelabuhan Qingdao, udakara sak jam nyetir, pancen gampang banget kanggo ngekspor topi snapback kamuflase sing bisa diatur kanggo pria.

 Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: