• page_banner

Topi Baseball Bocah Bocah Lanang Bocah-Bocah

Topi Baseball Bocah Bocah Lanang Bocah-Bocah

DESAIN GAYA: Iki Nengsemake kids boy girl baseball cap hing minangka topi Balita sing sampurna sing bakal dienggo lan dipamerake ing bocah ing endi wae.
QUALITY PREMIUM: Katun tahan lama lan nyaman 5 panel kids boy girl baseball cap hing Nduwe gambar sudhut karakter sudhut Panda sing sudhut mlengkung, kanthi warna ing njero Sweatband lan Velcro, supaya gampang diatur supaya bocah ora bisa nyopot.


Detail Produk

Tag Produk

1. Katun Murni
2. Penutupan sing bisa diatur
3. Cuci Tangan Mung
4. DESAIN GAYA: Topi baseball bocah lanang lan wadon sing Adorable iki Topi Balita sing sampurna sing bakal dienggo bocah lan pamer ing endi wae.
5. KUALITAS PREMIUM: Topi topi baseball bocah-bocah lanang tahan lama lan nyaman 5-panel Fitur pinggir sudhut mlengkung, citra karakter Panda warna-warni ing penutupan Sweatband lan Velcro supaya gampang diatur supaya bocah-bocah ora bisa nyopot.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi Katun murni Materi liyane miturut panjaluk pembeli.
Ukurane 50-54 cm Utawa disesuaikan
Werna Klawu Kasedhiya Warna Standar
Logo Sulaman Bisa uga sulaman 3D, logo frekuensi dhuwur Kasedhiya, miturut sarat pelanggan.
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman 1. Sampel Wektu utama: 7-15 dina kerja
2. Produksi lead time: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni
Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)

Sugeng rawuh pesenan OEM kanggo topi topi baseball bocah lanang lan wadon lan jinis liyane.

Kid Caps

Spesifikasi

1. Pabrik kita cedhak banget karo Pelabuhan Qingdao, udakara sak jam nyopir, kanthi transportasi plabuhan unggul kanggo topi topi bisbol bocah lanang wadon.
2. Kanthi desainer profesional lan personel teknis, nggawe mode manajemen bengkel modern, lan kita duwe Mesin Jahit Tashima Jepang mesin jahit "sedulur" Jepang lan peralatan canggih liyane.
3. Pabrik jembaré 13000 meter persegi, kanthi meh 300 karyawan, mula output lan wektu pangiriman topi bocah bisbol bocah lanang wadon dijamin;
4. Wis lulus ing ngisor sertifikasi:

Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.