• page_banner

Topi Kid Skit Beanie Skull Skull Beanie Hangat kanggo Wanita

Topi Kid Skit Beanie Skull Skull Beanie Hangat kanggo Wanita

  • Penutupan elastis
  • Materi: Ing rajutan tengkorak anget kupluk digawe saka 100% poliester , wsing kenthel lan kepenak. Bisa nggawe sampeyan rumangsa anget lan modis.
  • SATU SIZE FITS PALING APIK: tutup ski tengkorak kanggo wanita kanthi elastis, ukuran siji kanthi regangan sing apik, kanggo keliling sirah: Kira-kira (56-58cm) sing cocog karo ukuran kepala umume.
  • Desain Detil:Kita kacang buncis Topi rajutan kenthel kanthi desain "Slouch" gedhe banget, ringan nanging tetep anget. Iki minangka plancongan paling apik sing kudu ana lan bisa digunakake kanggo kegiyatan ing njaba ruangan kayata hiking utawa ski nganti biasane, kayata blanja utawa jogging.
  • CUCI GAMPANG: topi bocah anget topi sing anget bisa bisa dicuci tangan lan bisa dicuci nganggo mesin.

Detail Produk

Tag Produk

  • Penutupan elastis
  • Materi: Ing rajutan tengkorak anget kupluk digawe saka 100% poliester , wsing kenthel lan kepenak. Bisa nggawe sampeyan rumangsa anget lan modis.
  • SATU SIZE FITS PALING APIK: tutup ski tengkorak kanggo wanita kanthi elastis, ukuran siji kanthi regangan sing apik, kanggo keliling sirah: Kira-kira (56-58cm) sing cocog karo ukuran kepala umume.
  • Desain Detil:Kita kacang buncis Topi rajutan kenthel kanthi desain "Slouch" gedhe banget, ringan nanging tetep anget. Iki minangka plancongan paling apik sing kudu ana lan bisa digunakake kanggo kegiyatan ing njaba ruangan kayata hiking utawa ski nganti biasane, kayata blanja utawa jogging.
  • CUCI GAMPANG: topi bocah anget topi sing anget bisa bisa dicuci tangan lan bisa dicuci nganggo mesin.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.