• page_banner

Home Prefer Winter Cap kanthi tutup Ear Ear kanggo Pria

Home Prefer Winter Cap kanthi tutup Ear Ear kanggo Pria

VERSATILITAS & INOVASI - Iki seneng omah topi musim dingin nampilake desain bulu domba inovatif kanggo nglindhungi kuping lan gulu saka kadhemen lan angin. Nalika awak dadi anget, cukup tutup tutup kuping kanggo mbantu ngatur suhu awak.

COMFORT SUPERIOR - poliester / katun mewah kanggo cap pria sing bisa digunakake kanthi nyaman lan nyedhiyakake sing aman. Mesin ngumbah adhem ing siklus sing alus; udhara garing.
REDUCE GLARE - tutup Musim Dingin nganggo tutup Telinga Brim kanggo Pria kanthi tagihan peteng sing bisa nglindhungi mripatmu saka srengenge nalika olahraga musim salju. Nalika mlaku, mlaku-mlaku, lan ski lintas negara digunakake kanggo game musim gugur lan musim salju.


Detail Produk

Tag Produk

Penutupan gesper

VERSATILITAS & INOVASI - Topi omah iki seneng topi musim dingin kanthi desain bulu mata inovatif kanggo nglindhungi kuping lan gulu saka hawa adhem lan angin. Nalika awak dadi anget, cukup tutup tutup kuping kanggo mbantu ngatur suhu awak.

COMFORT SUPERIOR - poliester / katun mewah kanggo cap pria sing bisa digunakake kanthi nyaman lan nyedhiyakake sing aman. Mesin ngumbah adhem ing siklus sing alus; udhara garing.

REDUCE GLARE - tutup Musim Dingin nganggo tutup Telinga Brim kanggo Pria kanthi tagihan peteng sing bisa nglindhungi mripatmu saka srengenge nalika olahraga musim salju. Nalika mlaku, mlaku-mlaku, lan ski lintas negara digunakake kanggo game musim gugur lan musim salju.

Ing ngisor iki informasi mung kanggo omah sing milih topi musim salju kanthi tutup kuping kanggo pria, kita nggawe sing apik.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi  Poliester / katun Materi liyane miturut panjaluk pembeli.
Ukurane 56-60cm Utawa disesuaikan
Werna Miturut panjaluk pelanggan Kasedhiya Warna Standar (Werna khusus kasedhiya miturut panjaluk, adhedhasar kertu warna pantone)
Lamaran Mountaineering, fishing, hiking, plancongan, off-road, lsp
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman
  1. Sampel Wektu timbal: 7-15 dina kerja

2. Wektu Produksi: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni

Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo tutup musim salju sing luwih apik ing omah kanthi tutup kuping kanggo pria, ing ngisor iki kalebu jinis liyane, yen sampeyan kepengin weruh, utawa kirim desain lan conto dhewe. Kita bakal ngasilake kanggo sampeyan.

Winter Caps

Spesifikasi

1. Pabrik kita jembaré luwih saka 13.000 meter persegi, lan cedhak plabuhan Qingdao.
2. Kita duwe luwih saka 15 taun pengalaman produksi ing seri cap khusus
3. Kita duwe 300 Pakaryan trampil
4. Kita wis ngekspor menyang Korea, Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, Australia dll. Lan kerja sama apik karo Wal-Mart, Disney, BDA Amerika, GAP, TARGET, Gudang Gunung, lsp.
5.We Pass US WERP, BSCI & IS09001: USJ

 Bucket Hats (5)

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: