• page_banner

Gaya Militer Topi Militer Topi

Gaya Militer Topi Militer Topi

Katun 100%
Tutup pancing lan Loop
Topi militer militer gaya ndhuwur sing gedhe banget kanggo wong-wong sing ukurane gedhe
Mahkota ndhuwur sing rata, tagihan kaku lan pra-sudhut, warna sing cocog karo tagihan
Topi tentara ndhuwur sing awet lan berkualitas
Rampung nganggo pancing lan tutup loop sing bisa diatur


Detail Produk

Tag Produk

Katun 100%

Tutup pancing lan Loop

Topi militer militer gaya ndhuwur sing gedhe banget kanggo wong-wong sing ukurane gedhe

Mahkota ndhuwur sing rata, tagihan kaku lan pra-sudhut, warna sing cocog karo tagihan

Topi tentara ndhuwur sing awet lan berkualitas

Rampung nganggo pancing lan tutup loop sing bisa diatur

Informasi ing ngisor iki mung kanggo topi militer gaya militer top, kita nggawe sing apik.

Spesifikasi

Barang Konten Pilihan
Materi katun Materi liyane miturut panjaluk pembeli.
Ukurane 56-60 cm Utawa disesuaikan
Werna klawu Kasedhiya Warna Standar (Werna khusus kasedhiya miturut panjaluk, adhedhasar kertu warna pantone)
Logo Nyithak, Patchwork, Bordir Flat, Bordir 3D, logo frekuensi dhuwur Kasedhiya Nyedhiyakake kriya, gambar utawa conto asli
Fungsi UPF50 +, nyerep lembab, anti banyu, ngilangi kringet lan pangatusan cepet,
Istilah Rega FOB Qingdao, China Penawaran rega dhasar gumantung karo kualitas lan desain topi pungkasan
Wektu Pangiriman 1. Sampel Wektu utama: 7-15 dina kerja
2. Produksi lead time: 45-60 dina sawise konfirmasi pesanan lan sampel disetujoni
Ketentuan Pembayaran  T / T T / T (setoran 30% sadurunge sawise konfirmasi pesenan, saldo pembayaran sadurunge dikirim)

Sugeng rawuh pesenan OEM sampeyan kanggo topi militer gaya militer top lan jinis liyane.

Ing ngisor iki minangka model militer cap militer gaya datar liyane kanggo Nelayan, yen sampeyan minat, kirim nomer kode, yen sampeyan ora kalebu topi militer gaya militer top sing ideal, kirim pesen sampeyan.

Military Caps (2)

Spesifikasi

Minangka pabrikan topi profesional, kita wis nglulusake sertifikasi sistem mutu ISO9001, Identifikasi WRAP lan penilaian kapasitas perusahaan sing diterbitake dening Bureau Veritas, sing dadi pimpinan dunia ing evaluasi kesesuaian lan layanan sertifikasi.

 Bucket Hats (5)

FAQ

P1: Apa kaunggulan sampeyan ing pasar?
a) kita duwe sawetara merek terkenal, kayata Wal-Mart, Disney, American BDA , GAP, TARGET, Gudang Gunung, lsp.
b) Luwih saka 15 taun layanan kustom kanggo topi militer gaya militer top, utamane diekspor menyang Korea, Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, lan entuk komentar sing disenengi saka akeh pangguna.
c) Peralatan canggih: kita duwe Mesin Bordir Tashima Jepang mesin jahit "sedulur" Jepang lan peralatan canggih liyane.

P2: Apa produk bisa disesuaikan?
Mesthi wae! Yen dibutuhake conto topi militer gaya militer paling rata, kirim kabeh desain sampeyan, bakal bisa ketemu target target.
P3: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Umume, butuh paling ora 35 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

P4: Apa bisa entuk SAMPLE?
Mesthi, kita bisa nyedhiyani conto kanggo konfirmasi Gaya, Desain, Kualitas utawa apa wae sing sampeyan butuhake sadurunge ngasilake pesenan. Nanging, conto bisa uga dikenani biaya. Biasane, kita nyedhiyakake conto sajrone 7-14 dina sawise produksi sampel disepakati.

Tur Pabrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.