• page_banner

FAQ

Apa MOQ kanggo pesenan khusus?

500 pcs saben warna lan gaya.

Apa aku bisa pesen tutup nganggo desain & logo dhewe?

Nggih Kita minangka produsen topi khusus profesional. Kandhani ide sampeyan, kita bisa nindakake.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita pabrik kanthi luwih saka 15 taun.

Apa syarat pembayaran sing sampeyan tampa?

Kita bisa nggunakake jaminan perdagangan, T / T, WU / utawa L / C.

Kepiye prosedur pesenanku?

Kaping pisanan, wenehake rincian sing sampeyan karepake, kayata gaya, kain, logo, penutupan, jumlah lan liya-liyane. Banjur kita bakal menehi rega.
Yen regane bisa ditindakake, kita bakal nggawe conto kanggo disetujoni. Sabanjure, atur celengan sawise persetujuan sampel. Kita bakal
wiwiti nggawe pesenan. Banjur atur pambayaran imbangan sadurunge dikirim.