• page_banner

Babagan Kita

Shandong Surmount Hats Co., Ltd. didegaké ing taun 2005 lan dununge ing Kota Rizhao, kutha gisik sing apik ing Provinsi Shandong, China. Amarga cedhak plabuhan Qingdao lan plabuhan Rizhao, transportasie trep banget. Perusahaan kita duwe sekitar 300 pekerja sing jembaré luwih saka 13.000 meter persegi, kanthi modal terdaftar 10 yuta lan aset tetep sing ana luwih saka 20 yuta. Perusahaan kita duwe lokakarya modern, fasilitas tambahan, peralatan produksi canggih lan kekuwatan teknis sing sugih.

Perusahaan kami utamane ngasilake topi ember, topi gunung, topi bisbol, topi lan topi militer, topi olahraga, topi mode, visor lan topi iklan. Lan kita bisa nampa pesenan OEM miturut syarat klien. Amarga desain inovatif, gaya modis, pengerjaan canggih lan bahan baku berkualitas tinggi, produk kami misuwur banget ing pasar. Umume diekspor menyang Korea, Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, lan entuk komentar sing disenengi saka akeh pangguna.

Kita negesake teori perusahaan "Pelanggan iku Gusti Allah, Kualitas Urip", nganggep "Surmount Oneself; Ngoyak Super-Excellence" minangka semangat semangat, njamin kualitas kelas kapisan, lan nggawe merek kelas siji. Panjaluk kabeh staf perusahaan supaya para pelanggan kepenak.
Perusahaan pancen ngarep-arep duwe kerjasama win-win karo sampeyan

Visi Perusahaan

Dadi pabrikan lan panyedhiya topi

Nilai Inti

Nggayuh keunggulan, pionir lan inovatif, nuduhake ringkesan, dhisik pelanggan, kerja sama menang.

Filsafat Bisnis

Integritas, bab lan profesionalisme, pelanggan mesthi bener.

Konsep Bakat

Moral minangka prioritas lan kekarepan menehi. Semangat, darmabakti, lan bersatu.

Budaya Eksekutif

Asile dominan, amarga sekunder.
Kudu serius lan kudu pinter.
Saben karya duwe rencana.
Saben rencana duwe asil.
Saben asil tanggung jawab.
Saben tanggung jawab kudu dipriksa.
Saben pengawasan duwe ganjaran lan paukuman.

Pakurmatan 

Minangka produsen topi profesional, kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001Identifikasi WRAP lan penilaian kapasitas perusahaan sing ditanggepi dening Bureau Veritas, sing dadi pimpinan dunia kanggo penilaian kesesuaian lan layanan sertifikasi.

Bucket Hats (5)